Dihtovanje prozora

O NAMA

Malo ulaganje = velike uštede !
dihtovanje

  Firmu za " Dihtovanje vrata i prozora aluminijumskim lajsnama" 1995 godine osniva Inženjer metalurgije Desimir Mladenović. Sinovi kao diplomci Mašinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, uz veliko znanje i iskustvo svog oca, šire osnovnu delatnost na primenu niskoinvesticionih rešenja za ciljem povećavanja Energetske efikasnosti ( gumene zaptivke, reflektujući zastori, zaptivne četke, razne vrste izolacionih materijala... ).

Firma se od osnivanja bavi ugradnjom patentiranih Aluminijumskih lajsni, prizvedenih od kaljenog dur-aluminijuma. Konstrukcija lajsne i profesionalna montaža omogućava maksimalnu zaštitu od hladnoće. Infiltracija vazduha ( produvavanje, promaja ) se u potpunosti onemogućava.

Možemo se pohvaliti uspešnom ugradnjom našeg proizvoda u preko 10 000 privatnih kuća i stanova, kao i većih objekata poput: zgrade Privredne komore Beograda, zgrade Bolnice Sveti Sava, Studentskog Grada na Novom Beogradu, Studentskog doma Rifat Burdzović, zgrade Studentskog doma u Podgorici, zgrada Hotela "Rtanj", zgrada Hotela "Palisad" kao i većeg broja obrazovnih ustanova na teritoriji Srbije I Crne Gore.

Zadovoljstvo naših klijenata i garancija na naše proizvode je doprinelo razvoju naše firme. Osnovna ideja naše porodične firme je da nema bolje reklame od dobro urađenog posla. Anketom smo stigli do podataka da se oko 90 % obavljenih poslova ostvaruje na osnovu preporuka zadovoljnih klijenata. Dobar glas se daleko čuje

2000 godine, u Beogradu, firma proširuje delatnost na proizvodnju
Pvc, Al, Drvo-Al stolarije, roletni i rolo-komarnika.

2011 godine Proširujemo proizvodni pogon i na proizvodnju drvenih sobnih vrata, sigurnosnih i protivpožarnih vrata.

2012 godine uvodimo u proizvodni proces Klizno sklapajuće sisteme zastakljivanja.
prozori
dihtovanje prozora
Adresa:

Omladinskih Brigada 75
11070 Novi Beograd
Telefoni:

+381 011 717 40 39
+381 064 111 87 15
+381 064 13 98 358
Email: info@dihtovanje.rs